Home TekstoviNove tehnologije Nova HP-ova rešenja za optimizaciju informacija

Nova HP-ova rešenja za optimizaciju informacija

by bifadmin

HP predstavlja nova i unapređena rešenja za optimizaciju informacija koja organizacijama omogućavaju da maksimizuju prihode od informacija koje se nalaze u bazama podataka, ali i u fotografijama, video-snimcima, e-mail prepisci, tekstovima, kao i u kolekcijama podataka koje su prikupile mašine i senzori.

Nova Autonomy i HP Vertica rešenja, uz HP-ovo iskustvo u oblasti konvergentne infrastrukture, omogućavaju preduzećima i državnim organima da iskoriste sve svoje strukturisane, delimično strukturisane i nestrukturisane informacije.

Radi lakšeg podešavanja i pokretanja sistema za baratanje velikim količinama podataka, HP je proširio svoju HP AppSystems ponudu da bi mogućnost konvergentne infrastrukture proširio Apache™ Hadoop™, HP Vertica Analytics Platform i Autonomy eDiscovery okruženjima.

Autonomy Legal Performance Suite predstavlja sveobuhvatnu cloud platformu koja organizacijama omogućava da pojednostave upravljanje svim oblicima informacija. Platformu pokreće Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL) kako bi automatski indeksirala sve podatke u organizaciji i formirala osnovu za integrisanu, efikasnu strategiju upravljanja informacijama, uključujući arhiviranje, elektronsko pronalaženje i upravljanje sadržajem, dokumentima i zapisima.

HP Proactive Care for SAP optimizuje infrastrukture koje pokreću SAP-ova rešenja i omogućava bržu analizu velike količine podataka, uključujući analizu aplikativnih trendova, planiranje kapaciteta i merenje iskorišćenosti resursa sistema.

HP Vertica Analytics Platform 6.1 je nova generacija analitičke platforme koja je napravljena radi optimizacije velikih količina podataka. Ona omogućava organizacijama da optimizuju i iskoriste podatke primenom analitičkih paketa, unapređenjem performansi, naprednom integracijom sa Hadoop platformom i pojednostavljenim pokretanjem Amazon EC2 clouda — i sve to velikom brzinom i u izuzetno velikom obimu.

Novo HP Telco Big Data and Analytics rešenje omogućava telekomunikacionim kompanijama da podatke iz različitih izvora pretvore u korisne informacije. HP-ov analitički softver, kao i konsalting, istraživanje, upravljanje informacijama i poslovno izveštavanje, omogućavaju da HP Telco Big Data and Analytics upravlja, analizira i koristi relevantne strukturisane i nestrukturisane podatke.

HP Big Data Strategy radionica omogućava korisnicima da se pozabave nekim od svojih najvećih izazova, tako da svoje podatke mogu upotrebiti da ubrzaju donošenje odluka. Radionica korisnike uči kako da usklade IT ciljeve sa ciljevima organizacije, kao i da identifikuju kritične faktore uspeha strategije i arhitekture sistema za velike količine podataka.

Autonomy Marketing Performance Suite predstavlja sveobuhvatnu cloud platformu koja orgnaizacijama omogućava da značajno povećaju tržišni udeo, optimizuju trošenje na marketing i povećaju prihod iz svih kanala. Platforma se sastoji od više rešenja koja obuhvataju optimizaciju plaćanja po kliku, upravljanje web sadržajem, upravljanje multimedijom, i analizu nastupa na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo...