Home TekstoviNove tehnologije Takmičenje „Gadget godine“

Takmičenje „Gadget godine“

by bifadmin

I ove godine firma Oivivio u saradnji sa Consumer Electronics Association of America i sa mladim snagama IT organizacije Pingvinko Networks, organizuje takmičenje za Gedžet godine 2011™ www.gedzetgodine.com.

Gedžet godine™ predstavlja popularni godišnji događaj u kome publika glasa za različite proizvode i usluge, iz oblasti mobilnih, internet i hi-tech tehnologija, koji su im se najviše dopali u tekućoj godini. Planirano je da manifestacija proglašenja pobednika bude svečane prirode uz veliku propraćenost od strane medija i stručnih časopisa iz ovih oblasti.

Ove godine glavno takmičenje će se sastojati od tri ciklusa:

1. Kvalifikacioni ciklus tokom kojeg posetioci predlažu gedžete koji ćeučestvovati u drugom ciklusu, pored već predloženih od strane GG tima.Prvi ciklus startuje 01. septembra i završava se 01. oktobra.

2. Drugi ciklus u kom se putem online glasanja biraju pobednici kategorija,čime započinje finalni izbor za Gedžet godine, startuje 1. novembra itrajaće tri nedelje.

3. Poslednja nedelja je rezervisana za samo finale kada ćemo zajednopreko LIVE online prenosa pratiti glasanje i navijati za svoj omiljeni gedžetkoji će krčiti put ka tituli „naj“ Gedžeta godine putem nokaut takmičenja.

U planu su i dodatna takmičenja za posetioce u vidu online video igre, kao i takmičenje čija će sama forma naterati posetioce našeg portala da se spuste na ulice glavnog grada gde će ih čekati razna iznenađenja. U planu je i izrada i Facebook aplikacije putem koje će publika takođe dobijati lepe poklone.

Pročitajte i ovo...