Home VestiIT i nauka HP: Proširenje ponude konvergentnih cloud rešenja

HP: Proširenje ponude konvergentnih cloud rešenja

by bifadmin

Istraživanje sprovedeno za HP pokazuje da će do 2016. godine 75 odsto preduzeća imati hibridna okruženja koja kombinuju privatne, upravljane i javne cloud sisteme. Pored toga, polovina ispitanika veruje da su otvoreni standardi važni za cloud computing.

HP Cloud OS je otvorena i proširiva cloud platforma koja koristi snagu Open Stack tehnologije da omogući prenosivost poslova, jednostavnu instalaciju i duži životni vek hibridnog cloud okruženja.

Converged Cloud

HP Cloud System, HP-ovo rešenje za privatni cloud, već koristi HP Cloud OS tehnologiju. Da bi korisnici brzo pokrenuli privatni cloud, HP nudi i HP Cloud System Enterprise Starter Suite. Ovo rešenje predstavlja brz i ekonomičan način da organizacije pokrenu cloud servise i snize inicijalne troškove i do 20 odsto.

HP Moonshot serveri će takođe dolaziti sa HP Cloud OS platformom radi jednostavnog upravljanja specifičnim poslovima poput hostinga velikih sajtova. HP Cloud Services, HP-ova ponuda javnih cloud okruženja, takođe koristi HP Cloud OS tehnologiju. Da bi korisnici procenili i razumeli prednosti Open Stack arhitekture, u ponudi je i besplatni HP Cloud OS Sandbox za isprobavanje nove platforme.

Pročitajte i ovo...