Home VestiPolitika i društvo Team building radionica za HR menadžere

Team building radionica za HR menadžere

by bifadmin

U saradnji sa hotelom Square Nine, Synergy Talents je 25. juna organizovao VIP radionicu za HR menadžere na temu uspešnog team buildinga. Dvadesetak kompanija iz Srbije i Beograda je imalo priliku da iz prve ruke čuje novitete o team buildingu, a zatim da vežbama i diskusijom iznese svoje stavove i iskustva na tu temu. Neki od učesnika tročasovne radionice bili su Asseco, Carlsberg, Delhaize, Executive group, Heineken, Privredna komora Beograda, Societe Generale i druge vodeće kompanije na tržištu.

Poslednjih godina svaka kompanija govori o team buildingu za koji se poslodavci sve češće odlučuju. Mnogi greše kada misle da će grupno putovanje ili roštilj u prirodi rešiti sve probleme koje zaposleni imaju među sobom. Team building je mnogo više od toga. Pomaže otkrivanje jačih strana tima, uključuje sve zaposlene u aktivnosti kompanije, povećava produktivnost, gradi timski duh. Saradnici ne samo da uče jedni o drugima, već uče i kako da rade jedni sa drugima, razvijaju međusobno poštovanje i poverenje, poboljšavaju komunikaciju i lakše rešavaju sukobe.

„Kompanije koje žele da prosperiraju i opstanu na tržištu moraju imati jake i dinamične timove. Dobar team building radnika integriše u zajednicu koju čini kolektiv jedne firme, motiviše ga da da sve od sebe i da izgradi poverenje u svoj tim. Pored zabavnih aktivnosti, uspešan team building sadrži koučing vežbe gde se radi na dostizanju cilja koji je tim postavio, a potom sledi tim koučing gde se sa članovima tima radi na poboljšanju ponašanja, komunikacije, razumevanja i slično“, objašnjava direktor Synergy Talents, Hans Buster.

Synergy Talents za sobom već ima jednu uspešnu VIP radionicu posvećenu HR menadžerima. Krajem 2014. održana je radionica na temu angažovanosti zaposlenih, a ova već tradicionalna manifestacija nastaviće da se održava kako bi pomogla HR menadžerima da poboljšavaju kako svoj, tako i rad svojih kolega.

Pročitajte i ovo...