Home VestiPolitika i društvo First Facility donirao igralište vredno 2 miliona dinara stanovnicima Belvila

First Facility donirao igralište vredno 2 miliona dinara stanovnicima Belvila

by bifadmin

U cilju poboljšanja kvaliteta života u beogradskom stambenom naselju Belvil svečano je otvoreno dečje igralište “Cvetići” koje je izgradila austrijska kompanija First Facility.

Tobogan kula, kućica, njihalice, ljuljaške, klackalica i drvena penjalica poklon su ove društveno-odgovorne kompanije. Svečanom otvaranju prisustvovali su stanari i predsednici skupština zgrada, deca iz okolnih vrtića, ali i predstavnici gradske opštine Novi Beograd, zaposleni u kompaniji First Facility sa saradnicima i partnerima na projektu.

“Važno je stvoriti uslove za duži aktivni boravak dece na vazduhu i obezbediti im prostor za igru. Mi se bavimo profesionalnim održavanjem nekretnina i podizanjem kvaliteta života u okviru njih. Uložili smo ne samo novčana sredstva već i puno pozitivne energije i truda kako bi stanari Belvila bili zadovoljni našim radom”, istakla je Sofija Vojnović, zamenica direktora kompanije First Facility koja u Srbiji posluje od 2009. godine, a od 2012. godine održava naselje Belvil.

Ovu inicijativu pokrenuli su sami stanari naselja Belvil u želji da svojim najmlađima stvore uslove za kvalitetnije i srećnije odrastanje. Uz podršku stambenih zgrada Zumbul, Jorgovan, Ruža, Lala i Krin, ova uspešno sprovedena akcija kompanije First Facility je još jedan dokaz da je društveno – odgovrno poslovanje prisutno i u Srbiji.

Pročitajte i ovo...