Home VestiPolitika i društvo Sve počinje od jedne ideje

Sve počinje od jedne ideje

by bifadmin

Projekat “Globalna škola preduzetništva” organizuje se sa ciljem da studentima i diplomcima omogući da steknu sva neophodna znanja i veštine za pokretanje sopstvenog biznisa. Od 10. Jula do 11. avgusta učesnici će imati priliku da razvijaju poslovne ideje u multikulturalnim timovima, zajedno sa studentima iz inostranstva. Timovi će proći kroz set radionica i predavanja na kojima će naučiti kako da naprave marketing strategiju, istražuju tržište, pronađu investitore i još mnogo toga što će im pomoći da svoju ideju pretvore u stvarnost.

Partner ovog projekta je Delhaize Serbia, koji će omogućiti učesnicima da se upoznaju sa njihovom poslovnom praksom i organizovaće dodatne edukacije za učesnike. Program je namenjen svima onima koji imaju već imaju poslovnu ideju, ali i studentima koji žele da nauče nešto novo i oprobaju se u svetu preduzetništva.

Projekat organizuje AIESEC organizacija sa ciljem da doprinese povećanju zaposlenosti mladih. AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću studentsku organizaciju. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Učešće na projektu se naplaćuje 800 dinara, a prijave su na ovom linku.

Pročitajte i ovo...