Home VestiEkonomija BeeShaper sa 10.000 korisnika najveća e-WoM i blogerska platforma u regionu

BeeShaper sa 10.000 korisnika najveća e-WoM i blogerska platforma u regionu

by bifadmin

Na početku njenog rada pisali smo o platformi BeeShaper na koju se prijavljuju korisnici društvenih mreža koji žele da učestvuju u kampanjama, ali i kompanije, nevladine organizacije i pojedinci koji žele da nešto promovišu.

No, tada nismo mogli da pretpostavimo da će nakon samo 8 meseci od početka rada ova platforma dosegnuti do svakog drugog korisnika interneta u regionu i da će integrisati preko 400.000 blogera.

Ono što ona radi je zapravo pomaganje kompanijama da dobiju „ljudski glas“; da kroz saradnju sa korisnicima interneta prošire svoju publiku. S obzirom na broj registrovanih korisnika i kompanija, velike su šanse da je na društvenim mrežama neko od vaših prijatelja već podelio neku BeeShaper kampanju. Ovaj servis inače dopire do čak 6 miliona naloga na društvenim mrežama u regionu (zemljama bivše Jugoslavije ali i Albaniji, Bugarskoj i Austriji).

Model promocije na BeeShaperu podrazumeva da kompanija prijavi kampanju nakon čega se povezuje sa svojim idelanim predstavnicima – korisnicima društvenih mreža, društvenih medija, i blogerima. Ovakav “eko sistem” marketinga 3.0 je prirodan kako za kompanije, tako i za individualne korisnike, a odlična interakcija sa BeeShaper promo postovima i vanserijsko zadržavanje na stranici kampanje, potvrđuju da i šira internet zajednica pozitivno reaguje na ovaj, kako ga u BeeShaperu zovu “idealan spoj” brendova i pojedinaca.

Sa BeeShaper-om sarađuju u proseku mladi ljudi, starosti uglavnom od 18 do 34 godine, koji u proseku zarađuju oko 28 dolara po kampanji.

Pročitajte i ovo...