Home VestiPolitika i društvo Popusti AIK Banke povodom Dana žena

Popusti AIK Banke povodom Dana žena

by bifadmin

Povodom Dana žena, AIK Banka a.d. Beograd pripremila je specijalnu akciju u okviru koje svojim klijentima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pruža mogućnost da ostvare popust na kupovine obavljene platnim karticama.

U okviru specijalne akcije povodom Dana žena, klijenti AIK Banke mogu ostvariti popust na kupovine obavljene bilo kojom platnom karticom Banke u svim prodavnicama Mediomoda i Premium Design u Beogradu. Osim toga, Banka je obezbedila i popust na romantične večere u beogradskim restoranima Amici, Petar at Tikas, Trandafilović i Wine bar Dudurudu, na koje se može otići Taksi Taxi službom čije su usluge takođe na popustu uz kartice AIK Banke.

Pored toga, na popustu su i aranžmani u zlatiborskom hotelu Klub Satelit za sve dame, kao i u Saruna wellness & fitness clubs centrima. Popust možete ostvariti u svim zdravstvenim ustanovama MediGroup-a, kao i na tretmane u mezoterapijskoj klinici Dr Ioanna Batsialou.

AIK Banka priredila je pogodnosti u vidu popusta na romantične večere u restoranima Trpeza In i Stari Amerikanac u Nišu, a u Novom Sadu obezbeđeni su popusti u Parfimeriji Paros, restoranu Salašarska bašta i Salašu 137.

Pročitajte i ovo...